The Original Beauty Blender. Sephora vs. Debenhams

with No Comments

Малко по-различен пост с малко по-различно включване, но все пак реших, че трябва да споделя своята находка. Падам си по гримирането и съм самоука от YouTube. Изгледала съм огромен брой клипчета и общото между тях е The Original Beauty Blender. Дълго време мислех, че в България няма от къде да се купи, но случайно открих, че го има в Debenhams в Mall Bulgaria. Всъщност се оказа, че го има и в Sephora, но само ако попитате за него и го вадят от един шкаф.

 

Тук е интересното и причината да пиша за това, е че в Sephora може да купите техния beauty blender за 30 лева, а оригиналния за 40.FullSizeRender В Debenhams един Тhe Оriginal Beauty Blender струва 34 лева. Аз си купих комплект от две гъбички с почистващ течен сапун за 55 лева. (Самостоятелната цена на течния сапун е 30 лева). Тоест, спестих си 43 лева, ако бях купила поотделно трите неща. Също така може да се купи комплект от една гъбичка и от сухия препарат за почистване отново за 55 лева. Бях шокирана от цените на комплектите, а жената ми обясни, че имат такава политика и колкото повече се купува, толкова по-евтино става (в Sephora не правят така). Освен това, в Debenhams има абсолютно всички видове Тhe Original Beauty Blender, аксесоари и почистващи препарати.

 

Споделям това, защото смятам, че в Sephora са доооооооста подли. Не на последно място, всички продуктите, които се предлагат и в двата магазина в Debenhams са на по-ниска цена и е по-добре заредено.

 

За тези, които се интересуват какво е The Original Beauty Blender:

Снимки: личен архив, http://www.makeupbuthow.com

logo21

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *