“Lights, Camera, Action… Make that money”

with No Comments

Главен и основоположен принцип на икономиката е производителят да предлага това, което консуматорът иска. Тоест, не пускаш продукт на пазара, който не се купува от купувача, защото няма да има кой да плати за него. Общо взето искам да кажа, че това, което виждаме на пазара, е това, което населението иска. Следователно, ако продукта “x” не ви харесва, не се сърдете на производителя, а на купувача, защото ако той не го купува, производителят няма да го произвежда и продукта няма да съществува.

И написах всички това, за да дам ясен пример. Сега си представете, че продуктът “x” е всъщност е новоизгрялата българската изпълнителка Гери-Никол. И тъй като има някаква, по-скоро, мода да я “мразим”, реших по някакъв начин да изразя мнението си, че ако наистина я “мразим” тя надали щеше да изкарва втора песен, която минава рекорди. (Ако ме разбирате какво намеквам в крайна сметка).

Дали Гери-Никол може да пее? Да може. Обаче има един проблем, ако нямаш визия и поведение, които продават, само с глас си… заникъде. Давам веднага пример: Прея. Отново, млада българска изпълнителка, която има жесток глас и талант, но при Прея няма масова продажба. Защо? Защото сексът и скандалът продават. Защото хората искат да го купят. Защото им харесва. (Иначе защо да го купуват). “Sex sells”.

И така е и на световния пазар. А темата Адел е много по-различна, такива като нея са веднъж на…. Иначе, както може би сте забелязали, по цял свят изпълнителите са с тежък грим, бодита с прашка, мрежест чорапогащник, танцуват предизвикателно и така.

А относно годините й…. в шоубизнеса години няма, в шоубизнеса всичко е позволено. Имаш ли скрупули си вън от играта. Simple as that.

А ако съдя от коментарите, то БГ младежта е с изключителен морал, деца на Бога, но уви всички знаем, че това не е така.

Така че не обвинявайте Гери-Никол, тя не е виновна, че купувача иска продукт като нея. Обвинявайте потребителя. А пък всъщност, момичето си върши доста добре работата.

П.П. Гледайки й клипа, й вдигате рейтинга 😉 и я карате да ви дава още да си взимате от нея.

logo21

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *