Cool People Can’t Die: Изабел Алексиева – Izzy

with 1 Comment

За нея музиката е това, което е тя, изкуството, което я олицетворява. Определя я като емоция, вдъхновение, за което трябва и творец (изпълнител), който, както тя сама се изрази, „трябва да е всеотдаен“. Изабел може да е само на 15 години, но вече е започнала да се откроява както като изпълнител, така и със стил и сценично поведение. Нейният псевдоним е Izzy и има осъществени два самостоятелни проекта: „Стъпка по стъпка“, в който тя пее за своята страст и казва, че ще покаже на хората, които не вярват в нея, че ще успее “стъпка по стъпка”.

http://youtu.be/3d20XH9hRJA


Вторият е със заглавието „За последен път“, с който Изабел доказва, че е готова за голямата сцена и че е способна да бъде изпълнител на високо ниво.


 Човекът, който най-много я вдъхновява е Риана. За нея тя е доказателството, че когато музиката и изпълнителят се слеят в едно, те се превръщат в изкуство и творец, за които няма граници. Харесва я толкова много, защото Риана е изпълнител, от малък остров, който е доказал, че за големите мечти и силните желания няма нито възраст, нито сила, която може да ги спре. Вдъхновена е от силата и борбеността, които е имала, за да извърви трудния път до върха на абсолютно всички класации, не само музикални, защото, както Изабел се изрази, „добрият изпълнител е комбинация от присъствие, стил, идентичност и, разбира се, музика!“. И тук е момента, в който Izzy се припознава в нея – малкo момиче, но с големи мечти, върху които работи усърдно. Най-съкровената й мечта е „музика в световен мащаб“.


  
На Изабел й предстоят реализирането на два нови проекта, един около Коледа заедно с групата Бон-Бон, от която тя е част откакто се помни, и още един самостоятелен в началото на 2016г.


Категорична е, че не може да каже, че има фенове, защото не се възприема за толкова успяла и реализирала се, за да използва тази дума, но споделя, че е заобиколена от прекрасни хора, които й подаряват нейни портрети, колажи, видеа, за някои от тях тя е дори човек достоен за подражание. За нея тези хора са изключително важни и не може да опише своите благодарности към тях. Почетателите й са доказателството, че от това, което прави има смисъл, те я стимулират да работи, създава и твори. Тя ги описва като светлината към „огромните ми мечти“! И не на последно място, Izzy добави, че подкрепата оказана от родителите й и по-малката й сестра, която можем да я видим до нея на всичките й участия, е нещото, което винаги я е карало да вярва в себе си и да не се предавва.


 Представих ви Изабел, защото тя може да е само на 15 години, но за мен е успял човек, защото учи и се занимава с това, което обожава и й се отдава най-много. Защото успеха няма възраст, нито се измерва в пари, а в това колко си щастлив от живота, който живееш и дали това, което правиш е нещото, което обожаваш.


logo21

One Response

  1. Fan
    | Reply

    Queen Rizzy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *