ALIST или поредното доказателство, че има добри млади хора

with No Comments

Давид Миров е 23-годишното момче, което седи зад идеята за създаването на компанията A-list, която бива осъществена заедно с организацията “I Can Too”.

Идеята е доста проста: да се прави добро, колкото и невярващо да звучи. Предоставя се възможност да се сбъднат някои от мечтите ви, като например да се срещнете с любимата ви световноизвестна звезда или да участвате в заснемането на клип, филм или сериал. Това, което се изисква от вас е да изпратите един смс на номер 1928 с текст ALIST на цена 2.40 с ДДС.

Колкото и невярващо да звучи, повярвайте! Има и добри хора, които не търсят само и единствено собствената си изгода. Освен всичко друго, дори и да не бъдете избрани, то половината от стойността на смс’а ще бъде използвана с благотворителна цел – дарение в помощ на онкоболни деца.

win

И може би много от вас се чудят защо някой се захваща да направи такова нещо? Ето това Давид ми каза: “Нали минах през цялото лечение и видях в държавата как стоят нещата… И зная, че трябва да се помага и да се действа в тази посока.”

Няма нужда да казвам нищо повече. Посетете сайта на кампанията за по-подробна информация: http://alist.bg/

11057375_10207800299356252_8787020700613248108_o

снимки източник: www.alist.bg

logologo21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *