Тоя пост ма кара да се кефя супер много 

with No Comments

Планета Пайнер празнува своя 14-ти рожден ден с мащабен концерт в арена Армеец. Следователно, във фейсбук бе организирано събитие, в което може, който поиска да се отбележи, че ще присъства, както и да остави някакъв коментар относно предстоящия концерт. Това, в което този ивент се превърна е нещо изключително забавно и до някаква степен вдъхващо надежда за развитието на манталитета на българската младеж. Коментарите и постовете са изумително забавни, насочени към “един приятел”, всички търсят краката на Фики, а писането на кирилица е строго забранено! Изпълнени със сарказъм, ирония и подигравки отправени към чалга феновете. Пряк хейт липсва, никой не напада никого, а чрез забавни коментари се осмива онази част от българското общество, която е неграмотна, необразована и с “поп-фолк” душа:
“Лица с фланелки на Филип Плейн без правописни грешки, няма да бъдат допуснати.”
“PRODAVAM CITATI NA PAULO KUELIO PO 3 LV.”
“Дълго се въздържах от коментар, но някой покани ли Доби? Също така се питам дали ще трябва публиката сама да си носи снежанка или ще я открием някъде, в непосредствена близост до щанда на Филип Плейн?

Съжалявам за кирилицата, на телефона нямам латински.”
“На изборите ще гласуваме за Бойко а.к.а Луна”
“Волен Сидероф ми обе6та да бъди, ама са 4удиа дали жа намажем контрабандни цигари.

Имам и предложение: страницата да са прииминува ан плаМета. Има ли сагласнииии?”
“Моля помогнете …

Търсят се 2 крака , предполага се че са на място 3 на 8 ми ред от страната на тонколоната под буфера до лявата лампа успоредно до уникалният диджейски пулт на българският TIESTO DJ JIVKO MIX който има някаква информация да се свърже с собственика им Фикрет Тунчер Фикрет – знаят го също ,като Фики,Фикачу или Малкият Стурарууу

Благодаря ви предварително :)”
“На следващата сутрин, след концерта на планета, можеме спокойно да си търсимe сериозни приятелки, тогава всички курви ще спят :D”
А коментарите на защитниците на “тази уникална музика” те карат да се съсипеш от смях (и малко ужас) :
“Ей хейтарчета гадни, ходете си слушайте айрян мейдан и не се занимаваште с нас! Никога няма да осетите емоцията на най-слушаната в България музика. Фикито може и да няма крака, ама има десет пъти по-голямо сърце и душа от вас! Поклон!”
Следващият “колега” провокира хората да се насочат към наистина съществените обществени проблеми:

“Колеги- фенове на фолка, не отвръщайте на грозните и елементарни провокации на някои, решили да си избият комплексите тук. Нека това да им бъде душевния отдушник, да си излеят мъката и нещастието и да им мине. Нека покажем, че сме над тези неща. И да им пожелаем скоро да открият себе си и да концентрират енергията си за решаване на важни обществени проблеми, а не за междуличностни конфликти, омраза, оригиналничене и трупане на безполезни лайкове!

Уважаеми неприятели на чалгата, бъдете здрави и щастливи и нека има повече слънце в душата и ежедневието ви! :)”
А тази млада дама вероятно ходи в Националната опера на театрални постановки:

“Със или без вашите гнусни коментари концерт ще има и тази музика ще се слуша! Ходете си в Народният театър на синфонични концерти като сте толкова интелектуални. Чикиджии сте до един.”

logo21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *