“Свински крилца”

with No Comments

Не мисля, че има диета, дреха, воля или каквото и да е, което може да ви попречи да изядете свинските ребра в СкараБар. Кейт Мос може да е казала “Nothing tastes as good as skinny feels“, но явно не е попадала на правилното място.

Ще ви разкажа моята или по-скоро нашата история с тези “свински крилца”, както ще ги откриете в менюто. Казвам нашата, защото бях с една моя любима приятелка и моя брат, когато открихме тази магия под формата на храна.

Историята започва така, че на всеки един от нас му беше тъпо. Нещо не бяхме на кеф. Сядайки, решихме, че ще си поръчаме три неща, за да можем да си бъркаме в чиниите, както се казва. Когато ни сервираха храната, на пръв поглед всичко беше супер, не подозирахме, че едно от тези неща ще е доста повече от “супер”. Ребрата бяха пред брат ми, който започна да ги яде и нямаше никаква реакция. Poker face. Но моята приятелка реши да си вземе, двете само наблюдавахме колко са крехки и как се отделяха едно от друго. Дърпаш единия кокал от другия и месото се разпада. Уникална гледка! Мисля, че изглеждахме така сякаш ни показват как лети кола. Оттам като настървени и с пълни усти се опитвахме да изразим възхищението си. (Не бяха тлъсти и мазни!) Брат ми започна да яде все по-бързо и по-бързо, за да има повече за него. Повтаряхме “не мога да повярвам”, “леле, това не е истина”. Бяхме повече от видимо щастливи. Приключвайки, бяхме във възторг и еуфория.

Има закон, който твърди, че последното парче не е толкова вкусно, е повярвайте ми, всяко парче беше уникално. А относно тъпото ни настроение… Всички се съживихме и разведрихме.

Ребрата дават крилааааа!

FullSizeRender

 

Самото място е уютно и ненатоварващо! Била съм само в СкараБар 2 и затова не казвам нищо за цялата верига, независимо, че не мисля, че ресторантите им се различават. 🙂

 

Снимки източник в статията: личен архив

Снимка источник корица: http://www.vinoblog.eu/

logo21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *