Неволният Волен е Болен

with No Comments

1. 7 април 2006г. автомагистрала Тракия, пребит е шофьор на автомобил, защото е набеден за извършване на атентат. До ден днешен няма категорична версия какво по-точно се е случило. 2. 3 февруари 2010г., пиян, вдига скандал на расистка основа в самолет на Луфтханза докато пътува за Франкфурт. “53-годишният видимо пиян пътник е буйствал и е отказал да изпълни нарежданията на персонала”.

3. 30 септември 2010г., Брюксел: „Алкохолът започна да им идва в повече … тапи хвърчаха из цялото заведение … заливаха с олио … решиха да си тръгнат, без да платят сметка от около 1530-1600 евро … наложи се да блокираме част от заведението, докато не платят”

4. 27 юни 2013г., блокиране на движението на Орлов мост в София, агитиране, закани и заплахи от камион с мегафон

5. 6 януари 2014, скандал и побой на летището във Варна

6. 10 октомври 2015г., скандал в клекшоп на ул.Раковска, София; обвинения за продажба на наркотици

7. 23 октомври 2015г., нахлуване в НАТФИЗ, буйстване, разпореждане и заплахи.

8. 25 октомври 2015г., изяжда си боя

Звучи ви доста познато и може би се досещате, че става въпрос за българския народен представител Волен Сидеров? Точно така!

Очевидно на г-н Сидеров детската му мечта е била да стане актьор. Много тъжно, че не е осъществил амбициите си! За съжаление на неволния Волен, България не е театрална сцена! Ако обича, нека си облече бялата риза и с пълна газ към психиатрията!

На 26 октомври 2015г. от 17:30 пред Народното събрание на Република България се обединяваме, за да свалим имунитета на Волен Сидеров. Нека му се вземе депутатската карта, която толкова лесно развява!

Откъде идва това самочувствие и нахалство? Защо има безнаказаност? Когато си депутат си недостижим ли? Не си ли пак част от народа? Къде са правата на хората? Каква е тази дискриминация в уж демократичната ни държава? Стига спане! Нека титан да дойдат и да си вземат боклука! Крайно време е безумията да започнат да приключват!

logo21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *