Клонинг – една сапунка на живо. Един AпсурД

with No Comments

Това е една история за парадокса, за големия АпсурД в малките хора. Това си ти, продукта на своето и неговото, и нейното, и тяхното отчаяние. Момичето от шумните компании. “СвМЕТския” живот, за който “дами” драпат със зъби и нокти.

Wanna be the Girl next to him?! Да се знае коя си или по-скоро с КОГО си?  Тогава шшшшт, тихо! Бъди мила, крисава, ала недей много, много да приказваш, защото да знаеш, че ще ги ядосаш. А те чакат… много са, а и гладни, и жадни. Да искат, да стискат. Схемата е ясна – от врата за краката и в кревата. Нищо, че ви бъркат вече.

Wanna be? Тогава шшшт и си ти, но мълчи!

Искаш бързи, лъскави коли, техните пари… малко избърза, нали? Google search: как се прави яка свирка? Покажи му какво научи. Ех, свирки, но без парцалки, схемата се разклати. Минават те и ти ги минаваш, и се чудите дали се минахте. Упсссс.

Това си ти, отражението, но в друга светлина. (Не тази от дискотечните ъгли). Е, стига, не плачи… Drunk in love or maybe not enought? Не мога да те разбера.

Коса, мигли, уста.. перфектен продукт, май всичко е наред, ама май все пак е месец с променливо време. Какво стана? Защо пък не те иска сега?!

Голямото момче с големите неща. Wanna be with him, but who is he? Знаеш ли?! Сигурно не иска или иска да е сам..

Чук чук. Кой е тук? Дядо, но не Коледа. Това е. Нали искаш БУГАТТИ?! Гати, гаси, баси, ЕВТИНЯСИ.

25175-Stop-Youre-A-Whore

 

Аре махай се

Аре махай се

Аре махай се

Аре махай се

Аре махай се

Аре махай се

Аре махай се

Аре махай се

Аре изчезвай*

 

 

 

 

 

*Ъпсурт – Бела Жига

logo21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *