Женички и леки женички

with No Comments

В нашата държава общо взето само две женски професии се уважават: професия женичка или професия лека женичка. Всяка друга “луда, побъркана, психично болна, сдухана, неставаща, грозна, надута, професорка, всезнайка, мъжемразка”, която се осмелява да се “прави на много велика” е отречена от обществото. По-готиното е, че независимо, че изглежда отречена, то няколко души кротко и тихо чакат удачен момент, за да я разкрият, че и тя работи “най-древната професия”, както в последни дни е модерно да се казва и точно заради това е успяла да постигне нещо. Аджеба, някакъв мъж тайно й е помогнал. Капиш? Ако милото момиче е решило, че ще иска да постигне нещо самостоятелно или че просто ще иска да се образова, то се чуват за нея неща като “ох, ама тя си е такава”, “нещо й има”, “на кой ли се е метнала такава?!” ами да, явно е болна от нещо, което не се предава генетично.

Внимание, заразна е! 
Още по-лошо е, че това момиче никога няма да се омъжи, защото мъжете не харесвали такива жени! Ужазззззз! 


Защото е нормално да искаш да си намериш мъж, той да те гледа, ти да му родиш няколко деца, да си седиш вкъщи, да сготвиш любимата манджичка и така. Стискаш палци да ти разреши да отидеш на фризьор един път в месеца или да си купиш някакъв парцал. Много яко! Само внимавай да не го ядосаш! И си мери приказките, женичке! Да не си посмяла да задаваш въпроси! Ти без него знаеш ли къде щеше да бъдеш? Професия женичка! 

  

 Другият вариант е да споделяш и даваш. Споделяй и давай тяло и “любов” на всеки, защото прави любов, а не война, не сте ли чували!? То на момичето Господ тяло му дал, пък и глава й е дал. За какво са й иначе!? Я давай по предназначение! То ученето и работата е за грозните, да си го кажем направо… Какво сега ще си кривим душите!? Професия лека женичка!

 

А понякога и две професии наведнъж. Много работливи! Икономиката яко се движи. Дава се под наем момичето, като стиска палци, а и не само тя, някой да се обърка и да си я задържи. Яко драпане! Планове и схеми до безкрай! Масово целта им е бременност. Даже са като секта, която се подкрепя и стиска палци за две чертички. Нали все пак не си мислите, че детето е плод на любовта? Обратното, обратното е! Заживейте в 21 век, моля! Но пък често тези жени изглеждат нещасти. Защо ли? Нещо се обърка? Нали уж парите купуваха щастие? Май ви излъгаха, пропуснаха да ви кажат, че добрият схемаджия има нужда от доста акъл. 😉


А най-големият проблем на професия лека женичка е, че един мъж може да спи с много жени и да е МНОООООГО готин, а ако една жена направи това, то тя е курва. Ред сълзи, ред суполи! Не е честно да си жена! Такава дескриминация! Писна ми!


Ще ги познаете и по сърцераздирателните картинки, които качват в интернет пространството. Да, говоря за онези постове, заради които и вие пускате по някоя сълза от мъка по нечие чуждо “гадже”.


Или за онези, които гласят, че тя е най-фаталната и силно желана, мъжемелачка.

Да, онези момичета и жени, които не казват имена, а се наричат на различни животни “пиле, коте, пате, маци, мацо” или някакви сладки неща “сладкишче, бонбонче, беби, бебчо, мило, слънце”. Поздрав, мили дами: 

Майка му стара, няма нищо по-секси и възбуждащо и красиво от интелигентна жена, която знае 2 и 200. А да не говоря властните жени, що за харизма носят в себе си! Аман от тъпи *****!

logo21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *