Едно селфи с тези ауспуси, моля! 

with No Comments

За никого не е тайна, че българинът оглавява последните места в Европейските класации по стандарт на живот и месечен доход. Това обаче не пречи всяка втора кола в столицата (най-вече) да бъде Мерцедес, БМВ, Ауди, Ровър или Кайен. Да, тези коли са, доказано, едни от най-хубавите, луксозни и водещи в автомобилния бизнес, но изглежда така, сякаш на една определена част от нашето обществото водеща цел в живота им е да притежават превозно средство от този клас.
Бях на проведеното изложение “Автосалон София 2015”, което приключи в неделя, 25 октомври. Това, което ми направи впечатление, беше че всички мениджъри и промотори бяха изключително любезни и услужливи. Всеки човек имаше право да се качи във всяка една кола и да я разгледа отблизо, като беше предоставена възможност и за тест драйв на някои от моделите. Статистиката показва, че е имало изключителен голям интерес към изложението, което според мен е доста добър показател, защото е доказано, че българите карат стари коли (около 10 годишни), което е изключително вредно за околната среда и е виден държавен проблем, който трябва да бъде решен.

Факт, че не ми беше трудно да намеря щандовете на БМВ и Мерцедес, отиентирах се по огромната група хора скупчила се на едно място. Нещото, което ме изуми беше, буквално, опашките, на които хората се редяха, за да влезнат в тези коли, като моделите, за които имаше най-много желаещи бяха БМВ 7, S класа и S класа купе.

За мое огромно съжаление се подтвърди тезата, че докато едно нещо е чуждо, то никой не го пази. Идеята на изложението е да може абсолютно всеки човек да се качи, в която кола поиска, но защо в края на събитието салоните на колите трябваше да бъдат съсипани? Одрани, нацепени и изумително мръсни, граничещи с определението “гнусни”.

Най-забавни бяха неспиращите фотосесии: на капака на колата, на багажника на колата, отворена врата и небрежно подпиране, карам колата, просто седя в колата, селфи с колата, тежка поза с/в колата, никой не може да ме пипне с тази кола, много як пич в много яка кола, група много лоши мъжаги гледат лошо от лоша кола и още безброй много подобни тематики.

На първо място, в моята класация се нарежда младежа, който легна под колата и си направи селфи между четирите ауспуха на Nissan GTR! Велик индивид! 

logo21


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *